İki gol atarak maçın kaderine etki eden Murat Dilek ve Serdar Akdoğan, Balkes’in de transfer yörüngesindeydi…
Balıkesirspor ile Konya Torku Şekerspor arasında oynanan ligin dönüm maçında attığı iki golle yıldızlaşan Murat Dilek’in sezon başında, son golü atan Serdar Akdoğan’ın da ara transferde Balıkesirspor’un gündemine geldiği öğrenildi.
Papen Mustafa’nın transferinden sonra Murat Dilek’in transferinde fazla ısrarcı olmayan kırmızı-beyazlılar, ara transferde Belediye Vanspor’da oynayan Serdar konusunda da girişim yaptı. Ancak her iki oyuncunun transferinde somut adımlar atılmayınca da transferler gerçekleşmedi.
Konya Torku Şekerspor formasıyla harikalar yaratan iki futbolcudan Murat Dilek şu ana dek kupa da dahil 11 gol atarken, ara transferde kadroya katılan Serdar, Balıkesirspor maçında attığı golle yeni takımında ilk, toplamda 4. golünü filelere gönderdi.

DİĞER GÜNCEL HABERLER:
- 2. Lig Gurupları belli oldu
- Şampiyonlar ligi gibi kura
- Test maçı merakla bekleniyor
- Ünye maçı da ertelendi
- İlk maç Genç Telekom ile
SON EKLENEN YORUMLAR:
- balkesli - Şampiyonlar ligi gibi kura
- öz balkesli - Şampiyonlar ligi gibi kura
- hafız - Nerede kalmıştık?
- fatih - Nerede kalmıştık?
- murat - Serkan kürkçü dükkanına döndü
Yorumlar
Direkten döndüler için yorum yapılmamış