Balıkesirspor U-21 – Galatasaray U-21 maçı Susurluk’ta oynanacak.
Balıkesirspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, daha önce Alihikmetpaşa tesislerinde yeralan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor sahasında oynanması gereken maçın bu sahanın bakımda olması nedeniyle 5 Eylül Stadı’na alındığı açıklandı.
Balıkesirspor U 21 takımı ilk hafta Akhisar Belediyespor‘u 3-0′la geçerken, ikinci hafta maçında ise Torku Konyaspor’la 1-1 berabere kaldı. Kırmızı Beyazlı gençler 4 puanla 4. sırada yeralıyor.
Galatasaray U-21 takımı ise ilk hafta Bursaspor‘la 2-2 berabere kalırken, ikinci hafta Eskişehirspor‘u Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar‘ın golleriyle 2-1 yendi. Galatasaray 4 puanla Balıkesirspor‘un hemen arkasında 5. sırada bulunuyor.
Galatasaray U-21 Teknik Direktörü Orhan Atik’in , Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Sabri ve Engin‘e Balıkesirspor maçında da forma vermesi bekleniyor. Coşkun YAMAN(balikesirspor.web.tr)

Bu yazı 1.390 kez okundu.
DİĞER GÜNCEL HABERLER:
- Asıl Kazanım Özgüven
- Kupada da Şov Sürecek
- Balkes Yukarıya Tırmanıyor
- Ertekin Cavcav’a Karşı
- Yeni Kan Okan…
SON EKLENEN YORUMLAR:
- Ahmet Güzel - Gaziantepspor’un Emeğine Yazık Değil Mi?
- Metin Bulut - Gaziantepspor’un Emeğine Yazık Değil Mi?
- Metin Bulut - Gaziantepspor’un Emeğine Yazık Değil Mi?
- Zülfer Keloğlu - Siz Karşıdan İzleyin…
- Asaf Güngören - Siz Karşıdan İzleyin…
Yorumlar
Sabri Reyiz Susurluk’ta için yorum yapılmamış