Kötü Başladık | BALIKESİR'in takımı BALIKESİRSPOR. Bal Bal Bal...Kes Kes Kes...Balkes Balkes Heeey...

BALIKESİR'in takımı BALIKESİRSPOR. Bal Bal Bal…Kes Kes Kes…Balkes Balkes Heeey…

BALIKESİR'in takımı BALIKESİRSPOR hakkında herşey. Balıkesir futbol ve spor hayatının kalbi burada atıyor.

Kötü Başladık

30 Ağustos 2014

2014-2015 Spor Toto Süper Lig heyecanı Blalıkesirspor -Akhisar Belediyespor müsabakası yla başladıı. İki kardeş takımın müsabakasında gülen taraf 2-1 li skor ile misafir takım Akhisar Belediyespor oldu.

Tribünlerin tıklım tıklım dolmasını bekleyenler Passolig uygulamasından dolayı hayal kırıklığına uğradı. Kongre süreci ile başlayan, transfer politikası ile devam eden tartışmalar Ligin başlaması ile rafa kalktı. Bu süreci beğenen beğenmeyen herkes Balkes aşkı ile tribünlerdeki yerini aldı.

Maça gelince; Balkes’in bu sezan Anderlecht ’ten transfer ettiği flaş transferi Vargas maç öncesinde sakatlanarak sahadaki yerini alamadı.A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’de maçı izlemeye gelenler arasındaydı.
Maçın hemen başında  dakikalar 6’yı gösterirken Akhisar Belediyespor aradığı gol’ü Saidi ile buldu. Kenan’ın sağdan ortasına Balıkesirspor defans oyuncularından Nuno topu uzaklaştıramayınca gol geldi.

Maç bu dakikadan sonra Akhisar Belediyespor’un üstünlüğünde gibi gözükse de 36. Dk. da Balıkesirspor’un golü geldi. Alanzinho muhteşem bir vuruşla takımının beraberlik golünü kaydetti. Golde Aykut ve İlhan’ın payı büyüktü.

Maçın  56. Dakikasında oluşan karambolde kaleci Zeki topu ayakları ile çelerek mutlak bir gol’ü önledi. İsmail Hoca oyuncu değişikliklerinde herkesi ters köşeye yatırdı.  Forvet hattından Gökhan ve Sercan kenara gelirken Jabbie ve Muğdat oyuna dahil oldu. Rakip Akhisar Belediyespor da ise Zokora oyuna dahil oldu.

Jabbie oyuna girer girmez yaptığı geri pas ile rakip takım lehine pozisyon yarattı. Dakikalar 76 yı gösterdiğinde diyagonal atılan uzun pasta Nuno rakibi Mehmet Akyüz’ü kaçırınca Akhisar Belediyespor’un golü geldi.

Bu dakikadan sonra ofsayt gerekçesi ile verilmeyen gol bana göre de ofsayttı. Faul gerekçesi ile kesilen ama devamında gol olan pozisyonda ise hakemin kararı hatalıydı. Akhisar Belediyespor da kulübeden oyuna dahil olan Zokora,Mehmet Akyüz ve Buruno oyuna olumlu katkı yaptı. Buna karşılık olarak kulübesi bu denli güçlü olmayan Balıkesirspor ise oyundan düşerek sahadan boynu bükük ayrıldı.

Balıkesirspor‘da tek göze batan futbolcu Alanzinho olurken defansta Nuno ‘nun hataları, Kalede Zeki’nin tedirginliği,orta alanda Jabbie’nin amatörce hareketleri, Santos’un etkisiz oyunu ileri uçta ise Gökhan Ünal’ın etkisiz futbolu mağlubiyeti hazırlayan etkenler oldu.

Alanzinho haricinde PTT 1. Lig görüntüsü veren Balıkesirspor’un bu oyun temposu Süper Lig’e hazır olmadığını gösterdi. En büyük alkışı ise en küçük taşkınlık yaratmayan ,maç sonunda takımını tribünlere çağıran Balkes taraftarı oldu.

Bu yazıyla ilgili forumdaki tartışmaya katılın

Bu yazı 1.066 kez okundu.

DİKKAT!: Bu sitede yayınlanan tüm haberler www.balıkesirspor.web.tr’ye aittir. Görsel-yazılı meteryallerin, köşe yazılarının ve görüşlerin tamamı yada bir kısmı kaynak gösterilse dahi alıntı yapılarak kullanılamaz.

Yorumlar

Kötü Başladık için yorum yapılmamış

Yorum yap

(Kişilik haklarını rencide edici, eleştiriyi aşan, küfür ve hakaret içeren yorumlar yayınlanmamaktadır)

12 artı 12 işleminin sonucu nedir ?
Please leave these two fields as-is:
Önemli! Yorumunuzu gönderebilmek için güvenlik amaçlı matematik sorusuna doğru cevap vermeniz gerekmektedir