Ertuğrul Arslan’ın tweetleri devam ediyor…
Balıkesirspor’un orta sahadaki savaşçı ismi Ertuğrul Arslan, sosyal medya üzerinden mesajlarına debam ediyor.
Juventus’un 35 yaşındaki Pirlo ile sözleşme uzatması sonrası Twitter hesabından “Andrea Pirlo’nun sözleşmesi 2 yıl uzatılmış.Adamın yaşı 35.. Demekki neymiş, futbolda yaş değil yaptığın icraat önemli.. Helal olsun…” yazan Ertuğrul Arslan, kaptan Muhammet Reis’i de unutmadı.
Geçtiğimiz yıl PTT 1. Ligini gol kralı olarak kapatan Muhammet Reis’in Ankaraspor’la anlaşması sonrası da , “Futbolun geç kalmış yeteneği, seninle geçirdiğim 2 yılda beraber oynamaktan zevk aldım. Süper Lige çok yakışacaktın” diye yazdı.
Balıkesirspor yönetimi tarafından henüz görüşmeye çağırılmayan başarılı orta saha futbolcusunun sosyal medya üzerindeki mesajları dikkatle takip edilirken, ilerleyen günlerde bu mesajlara daha ilginç mesajların eklenmesi bekleniyor.

Bu yazı 2.261 kez okundu.
başarılı başkan hak ediyorda başarılı futbolcularımız hak etmiyor mu bu ligi acaba?*üstelik kulübe 1 lira kazandırmadan yazık
VEFA…VEFA….VEFA..BU ÇOCUKAR ŞAMPİYON KADRONUN OYUNCULARI. REİS, RIZA ,
ERTUĞRUL BU TAKIM İÇİN ÖNEMLİ OYUNCULAR. VEFALI DAVRANMIYORUZ..