
Şöyle ki;
Böylesine büyük başarıyı kutlamaya istinasız hiçbir milletvekilinin gelmemesi (dilim varmıyor söylemeye) dikkat çekici idi.
Mevcut yönetimin başarılarını vurgulamaya MHP Milletvekilinin de gelmemesini ayrıca ayıplıyorum.
Yine muhalefet adayı Feyyaz Çiftçi`yi desteklemeye gelmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Edip Uğur`u da anlamakta ayrı bir zorluk çekiyorum.
Feyyaz Çiftçi listesinde olan çok sevdiğim ve bana çok saygılı davranan Ahmet Çavlan ve Emin Ermişler`in başarılı yönetim için hiçbir kelâm etmemeleri de aynı şekilde yadırgıyorum.
GELELİM GENEL KURULA
Çoğunluk sağlandıktan sonra oylama sonucu Divan teşekkül etti.
Ve Sayın Erol Taşkesen üyelerin oyları ile Divan Başkanı oldu. Kongre başladı, seçimlere geçildi. Mevcut yönetim yeniden aday olurken daha önceden Başkan Adaylığını açıklayan Feyyaz Çiftçi listesini bir türlü divana vermedi. İşin ilginci itirazlar eşliğinde de ekibi ile birlikte salonu terk etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Edip Uğur, sanıyorum Balıkesirspor Başkanı olmak için aday olmayı bile Genel Kurulda beceremeyen bir adayı desteklediği için üzgündür.
İki çift lafımda Sayın Emin Ermişler ve Sayın Ahmet Çavlan kardeşime.
Sizler bu kutsal görevi Başkan olarak ifa ettiniz. Sizlerin Başkan adayı olmayı ve seçime giremeyen Feyyaz Çiftçi`nin ardında ne işiniz var?
Bir çift lafımda Başkan Adayı(!) Sayın Feyyaz Çiftçi`ye. 4 ay evvel seni desteklediğini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Edip Uğur`un genel kurul salonuna gelmemesinden ne anlıyorsun?
Sen başkan adayı isen kendi gücün ile gelmeli idin!
Sayın Tuna Aktürk gibi arkasında iktidar yok, belediye yok. Kim var?
Balkes sevdalıları ve başarıyı takdir edenler var.
Son Söz:
Sayın Ahmet Edip Uğur hiçbir fedakârlıktan kaçmayarak, hiçbir olumsuzluğa fırsat vermeden Balıkesir`i ve Balkes`i başarıya taşıyacak ve her yerde olacaktır. Bundan hiç şüphem yok.

Bu yazı 1.616 kez okundu.
YAZARIN DİĞER GÜNCEL YAZILARI:
- Zeki Çıkrıkçı Umut Saçtı
- Balkes’te Devrim ve Muhammet Gerçeği
- Balıkesirspor Genel Kurulu ve Muhalefet
- Zor da olsa 3 puan harika
- Hey gidi Baba Sefer…
SON EKLENEN YORUMLAR:
Tebrikler Nevzat abi,Balıkesirin ve taraftarların düşüncelerine tercuman oldunuz.saygı ve Sevgilerimle selamlar