Cumartesi öğle saatlerinde bir maç PTT 1’ligin Şampiyon adayı iki takımının maçı var. Bu günde ve bu saatte oynanması tabii ki düşündürücü, aklımıza ilk gelen bu oldu. Hedef belki seyirci açısında gelenlere engel olmaktı.
Bu düşünce tuttu mu? Hayır…
Balıkesir Atatürk Stadyumu yine Balkes sevdalıları ile doldu taştı. Maçtan önce Cumartesi Pazarında gezip dolaştım, Pazarcı esnafımız bile günün hareketsizliğinden şikâyetçiydi.
Gelelim maça, sıcak mı sıcak güneşin yaktığı bir hava, müthiş bir taraftar ve seyirci topluluğu. Sahada maç boyunca mücadeleden düşmeyen bir Balıkesirspor.
Tribünlerde en küçüğünden en büyüğüne kadar özlem içinde yanan 15000 Balıkesir’li var. Bu Özlemi defalarca bizlerde dile getirdik satırlarımızda, fotoğrafladık paylaştık yüzlercesini hatta binlercesini.
Gün geçtikçe daha da taraftarla şan, seyirci kılıfından çıkan, önceden sadece 10’kolikler taraftar gurubumuzun yaptığı o güzel tezahüratlara çekirdek yiyip bakan kimse kalmadı. Bu heyecanı bu birlikteliği bizlere yaşatan herkese şahsım adına teşekkür ederim.
Maçla ilgili birçok yazı ve yorumlar okuyacaksanız. Hepsinde sizi, bizi, seni ve beni anlatan cümleler var. Futbol takımımızın eksiklikleri, yaptığı hatalar, kaybettiği avantajlar da olabilir. Futbol bu işte hatalar oyunu, bizlerde bu döngünün içinde yaşadık bu maçı. Üzüldük, sevindik, Kimi zaman kızdık.
Hakkımızı istedik, aldığımız olduğu gibi, kendi elimizle de verdiklerimiz oldu rakiplerimize. Şampiyonluğu istiyoruz. Ligimizin altıda, üstü de birbirine yakın puanlarda olan takımlarla sıralanmış durumda. Bizim pozisyonumuz Şampiyonluk potası. İçinden çıkılması gerçekten zor gözüken duruma doğru gidiyoruz. Yarış kızışıyor, az hata yapan hedefe ulaşacak.
Maç sonuna kadar canını dişine takarak kazanmak için her şeyi yapan Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Takımımız rakipleri ile berabere kalarak avantajları yitirmiş gibi gözüküyorsa da, sahada gösterdiği kazanma ve şampiyonluk inancını kaybetmeyen azminle, onlara gerçekten inanan taraftarları var.
Takımlar sahaya çıkarken 10’Kolikler Taraftar Gurubu tarafından açılan bir pankart var ki her şeyi anlatıyor. Binlerce Kırmızı, Beyaz renklerde hazırlanan bayraklarla birlikte sesinin son demine kadar bağıran taraftarlarımız istediklerini ancak bu kadar güzel anlatabilir. İnşallah Futbol şansı bizimle olur ve hedefimize ulaşırız Hep Beraber.
Bu pankartta çok büyük bir özlem var;
DALGALANSIN SENİN İÇİN BAYRAKLAR, ALINACAK BİR ŞAMPİYONLUK VAR …

Bu yazı 748 kez okundu.
YAZARIN DİĞER GÜNCEL YAZILARI:
- Pankartta Çok Büyük Özlem Var
- Balıkesir Yolları
- En Büyük Sensin Balkes’im
- Her Şeyi Bir Yere Not Etmek
- Galibiyet ve 3 Puan. O Kadar…
SON EKLENEN YORUMLAR:
- Mehmet Bardakçı - Şanlıurfa Maçı Kazanılacak
- TC Cemal Selvitop - Şanlıurfa Maçı Kazanılacak
- TC Cemal Selvitop - Balkes’in Hesabı Şaştı
- Arif Balkes - Şanlıurfa Maçı Kazanılacak
- Avşaroğlu Avşaroglu - Şanlıurfa Maçı Kazanılacak
Yorumlar
Pankartta Çok Büyük Özlem Var için yorum yapılmamış