Fethiye’de rezalet yazısına yapılan yorumlar https://balikesirspor.web.tr/2013/08/25/fethiyede-rezalet/ BALIKESİR'in takımı BALIKESİRSPOR hakkında herşey. Balıkesir futbol ve spor hayatının kalbi burada atıyor. Wed, 26 Feb 2014 22:05:58 +0000 hourly 1 Yazar: Fahrettin Kayan https://balikesirspor.web.tr/2013/08/25/fethiyede-rezalet/comment-page-1/#comment-7968 Fahrettin Kayan Mon, 26 Aug 2013 11:05:44 +0000 https://balikesirspor.web.tr/?p=32023#comment-7968 Sahanın boşaltılıp, seyircisiz oynatılabilecek bir karşılaşmayı, tatil etmek, en sonraki seçenek olmalıydı. Balıkesirspor un ' atacağı en az daha 5 gol varken ...şimdi bu golleri Balıkesirspora kim verecek... Bir taraftar, takımınıMilasspor u kendi sahasında, tarihi bir hezimetten kurtarmıştır. 2 ya da 5 maç kapama, bir miktar da para cezası alacak olan kulüp , kolayca kurtulmuştur. Maç oynanmalıydı. Saha kapatma ve para cezası da ardından gelmeliydi. Yaklaşık 50 yıldır Profesyonel futbol karşılaşması yapılan BALIKESİR de, ne Balıkesirspor lu oyunculardan , ne "taraftarından", ne de "seyircisinden" sahayı kapattıracak bir tek olay olmamış olması, böylesine bir kulübe ve takımına karşı, tüm rakipler, tüm kulüp idarecileri ve taraftarları, ve de "KOLLUK KUVVETLERİNDEN " "her türlü saygıyı" hak ettiğine inanıyor ve saygı gösteriliyor olmasını apaçık bekliyoruz. Balıkesirspor, takımıyla , yöneticileriyle ve taraftarlarıyla tüm ülkede "saygıyla ve örnek gösterilerek" karşılanmalıdır. BALIKESİRSPOR, sen bu sezon ÇOK CANLAR YAKARSIN...! ÇOK...! Çünkü çok fazlasın. TEBRİKLER Bal-Kes'im.centilmenim... YOLUN AÇIK OLSUN. Sahanın boşaltılıp, seyircisiz oynatılabilecek bir karşılaşmayı, tatil etmek, en sonraki seçenek olmalıydı.
Balıkesirspor un ' atacağı en az daha 5 gol varken …şimdi bu golleri Balıkesirspora kim verecek…
Bir taraftar, takımınıMilasspor u kendi sahasında, tarihi bir hezimetten kurtarmıştır. 2 ya da 5 maç kapama, bir miktar da para cezası alacak olan kulüp , kolayca kurtulmuştur.
Maç oynanmalıydı.
Saha kapatma ve para cezası da ardından gelmeliydi.
Yaklaşık 50 yıldır Profesyonel futbol karşılaşması yapılan BALIKESİR de, ne Balıkesirspor lu oyunculardan , ne "taraftarından", ne de "seyircisinden" sahayı kapattıracak bir tek olay olmamış olması,
böylesine bir kulübe ve takımına karşı, tüm rakipler, tüm kulüp idarecileri ve taraftarları, ve de "KOLLUK KUVVETLERİNDEN " "her türlü saygıyı" hak ettiğine inanıyor ve saygı gösteriliyor olmasını apaçık bekliyoruz.

Balıkesirspor, takımıyla , yöneticileriyle ve taraftarlarıyla tüm ülkede "saygıyla ve örnek gösterilerek" karşılanmalıdır.

BALIKESİRSPOR, sen bu sezon ÇOK CANLAR YAKARSIN…! ÇOK…!
Çünkü çok fazlasın.
TEBRİKLER Bal-Kes'im.centilmenim… YOLUN AÇIK OLSUN.

]]>
Yazar: Yakuphan Kara https://balikesirspor.web.tr/2013/08/25/fethiyede-rezalet/comment-page-1/#comment-7961 Yakuphan Kara Mon, 26 Aug 2013 05:25:22 +0000 https://balikesirspor.web.tr/?p=32023#comment-7961 yaa off ne güzel 6 7 yapcaktı BALKES yaa off ne güzel 6 7 yapcaktı BALKES

]]>
Yazar: Necmi Erbil https://balikesirspor.web.tr/2013/08/25/fethiyede-rezalet/comment-page-1/#comment-7960 Necmi Erbil Mon, 26 Aug 2013 04:02:22 +0000 https://balikesirspor.web.tr/?p=32023#comment-7960 Balkes'imide ortaya koyduğu harika bir futboldan dolayı kutluyorum. İsmail hocamız bu işi iyi biliyor, tebrikler. Balkes'imide ortaya koyduğu harika bir futboldan dolayı kutluyorum. İsmail hocamız bu işi iyi biliyor, tebrikler.

]]>
Yazar: Necmi Erbil https://balikesirspor.web.tr/2013/08/25/fethiyede-rezalet/comment-page-1/#comment-7959 Necmi Erbil Mon, 26 Aug 2013 03:58:29 +0000 https://balikesirspor.web.tr/?p=32023#comment-7959 Fethiye'de yaşanan bu tatsız olay Türkiye'de futbol seyircisinin bir aynasıdır. Avrupalı gibi asla olamayacağız, hoşgörü, saygı, sevgi, takdir bizde yok. Sürekli şiddetten yanayız. Yurtdışında seyirciler karışık oturabiliyor ve maça eğlenmek için geliyorlar. Bizde ise hertürlü hakaret, şiddet ve şike mevcut. Insan Türkiyede hem yöneticilerin harketleri hem de tribünlerde ve saha içinde yaşanan olaylardan dolayı futboldan bırak soğumayı nefret ettirir seviyesine geldik artık. İnşallah yaptırıcı uygulamalar ve kararlar alınır ve bu uygulamlar ile zırt pırt ileri geri alınmaz. Yurt dışında halk kanunlardan korktuğu için kurallara uymak var. Fethiye'de yaşanan bu tatsız olay Türkiye'de futbol seyircisinin bir aynasıdır. Avrupalı gibi asla olamayacağız, hoşgörü, saygı, sevgi, takdir bizde yok. Sürekli şiddetten yanayız. Yurtdışında seyirciler karışık oturabiliyor ve maça eğlenmek için geliyorlar. Bizde ise hertürlü hakaret, şiddet ve şike mevcut. Insan Türkiyede hem yöneticilerin harketleri hem de tribünlerde ve saha içinde yaşanan olaylardan dolayı futboldan bırak soğumayı nefret ettirir seviyesine geldik artık. İnşallah yaptırıcı uygulamalar ve kararlar alınır ve bu uygulamlar ile zırt pırt ileri geri alınmaz. Yurt dışında halk kanunlardan korktuğu için kurallara uymak var.

]]>
Yazar: Ismail Bayoğulları https://balikesirspor.web.tr/2013/08/25/fethiyede-rezalet/comment-page-1/#comment-7958 Ismail Bayoğulları Sun, 25 Aug 2013 22:28:19 +0000 https://balikesirspor.web.tr/?p=32023#comment-7958 Futbol seyretmenin ne kadar güzel olduğunu bizlere göstermeye devam ediyorsunuz bunda emeği olanları kutluyorum.Bizim gibi balıkesir dışında yaşayanlara verdiğinişiz mutlulukta futbolun sadece futbol olmadığını gösteriyor hepinize yürek dolusu teşekkürler. Futbol seyretmenin ne kadar güzel olduğunu bizlere göstermeye devam ediyorsunuz bunda emeği olanları kutluyorum.Bizim gibi balıkesir dışında yaşayanlara verdiğinişiz mutlulukta futbolun sadece futbol olmadığını gösteriyor hepinize yürek dolusu teşekkürler.

]]>
Yazar: Erdal Tekin https://balikesirspor.web.tr/2013/08/25/fethiyede-rezalet/comment-page-1/#comment-7954 Erdal Tekin Sun, 25 Aug 2013 20:53:31 +0000 https://balikesirspor.web.tr/?p=32023#comment-7954 adamlar zaten stada hazırlı gelmiş. stada taşları bilinçli sokmuşlar büyük ihtimalle o taşlar bizim taraftarımıza atılacaktı şu anda bilmiyorum maçtan sonra herhangi bir olay yaşandımı ancak buraki maçta kesinlikle gaza gelmeyelim arkadaşlar. adamlar zaten stada hazırlı gelmiş. stada taşları bilinçli sokmuşlar büyük ihtimalle o taşlar bizim taraftarımıza atılacaktı şu anda bilmiyorum maçtan sonra herhangi bir olay yaşandımı ancak buraki maçta kesinlikle gaza gelmeyelim arkadaşlar.

]]>
Yazar: Ahmet Çolakoğlu https://balikesirspor.web.tr/2013/08/25/fethiyede-rezalet/comment-page-1/#comment-7953 Ahmet Çolakoğlu Sun, 25 Aug 2013 19:43:59 +0000 https://balikesirspor.web.tr/?p=32023#comment-7953 BU TAKIMI BAŞKA TÜRLÜ DURDURAMAZSINIZ . TAVSİYE ETMİYORUM , TENKİT EDİYORUM . FARK NE KADAR AÇILIRSA AÇILSIN ( 0 - 4 ) FUTBOLU ÇİRKİNLEŞTİRMEYELİM . HELAL SANA BALKESİM . BU TAKIMI BAŞKA TÜRLÜ DURDURAMAZSINIZ . TAVSİYE ETMİYORUM , TENKİT EDİYORUM . FARK NE KADAR AÇILIRSA AÇILSIN ( 0 – 4 ) FUTBOLU ÇİRKİNLEŞTİRMEYELİM . HELAL SANA BALKESİM .

]]>
Yazar: Cahit Ökdem https://balikesirspor.web.tr/2013/08/25/fethiyede-rezalet/comment-page-1/#comment-7952 Cahit Ökdem Sun, 25 Aug 2013 19:06:57 +0000 https://balikesirspor.web.tr/?p=32023#comment-7952 Bu yaşanan görüntüler Tüm Türkiye tarafından izlendi, maç esnasında aleni şekilde Balıkesirspor Taraftar gurubumuza tehditler vardı. Yıllardır yaşanan tribün ve saha olayları futbol zevkimizi yok ediyor. Takımlar ne sıkıntılar içerisinde kuruluyor, yapılan harcamalar, akıtılan alın terleri bu kadar basit bir şekilde harcanamaz, harcanmamalı. Bu gece yaşananlara bize ne diyebiliriz ama hiçte öyle değil Balıkesirspor taraftarları olarak sahamızda ve dış saha maçlarımızda tamamen kendi takımımızı centilmence desteklemeliyiz. Yapılacak en ufak taşkınlık ve tribün olayında bizler de ceza alabiliriz. Bir daha sağduyu ile hareket etmemizi dile getiriyorum. Net bir skor Net bir futbol Balıkesirpsor farkı sahanın her yerinde Bu ligde çok can yakacağız oynadığımız futbolla ve atacağımız gollerle KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK BALKES Bu yaşanan görüntüler Tüm Türkiye tarafından izlendi, maç esnasında aleni şekilde Balıkesirspor Taraftar gurubumuza tehditler vardı. Yıllardır yaşanan tribün ve saha olayları futbol zevkimizi yok ediyor.
Takımlar ne sıkıntılar içerisinde kuruluyor, yapılan harcamalar, akıtılan alın terleri bu kadar basit bir şekilde harcanamaz, harcanmamalı.
Bu gece yaşananlara bize ne diyebiliriz ama hiçte öyle değil
Balıkesirspor taraftarları olarak sahamızda ve dış saha maçlarımızda tamamen kendi takımımızı centilmence desteklemeliyiz. Yapılacak en ufak taşkınlık ve tribün olayında bizler de ceza alabiliriz. Bir daha sağduyu ile hareket etmemizi dile getiriyorum.
Net bir skor
Net bir futbol
Balıkesirpsor farkı sahanın her yerinde
Bu ligde çok can yakacağız oynadığımız futbolla ve atacağımız gollerle
KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK BALKES

]]>