PTT 1. Ligde ilk hafta atılan 24 golün 9′ u yabancılar tarafından atıldı.
2013-2014 Futbol sezonunun açılış maçında, Balıkesirspor’lu Atakora Lalawele‘nin 45. dakikada attığı gollle perde açıldı. Mersin İdman Yurdu‘nun “Bay” olduğu ilk hafta toplam 24 gol atıldı. Bu gollerin 9′u yabancı oyuncuların ayağından geldi.
Balıkesirspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında Atakora Lalawele, Samsunspor – İstanbul BBBS maçında Edin Visca, Şanlıurfaspor-KSK maçında Sankoh ve Francıs Ofoedu, Ankaraspor-Manisaspor maçında Tisdell (2) ve Perovic , Adanaspor-Orduspor maçında Landel (2) attığı gollerle takımlarına katkı yaptı.
İlk haftanın sonunda gol krallığı yarışında, attıkları 2′şer golle Ankaraspor‘lu Tisdell ve Orduspor‘lu Landel 1. sırayı paylaştı. Balıkesirspor, Orduspor, Boluspor, Gaziantep BŞB ve İstanbul BBBS ise ilk hafta kalesini gole kapattı.
En farklı sonucu deplasmanda 4-0′lık galibiyetle Orduspor alırken, ilk haftanın da lideri oldı. İlk haftanın en gollü maçı 3-2′lik 1461 Trabzon – Fethiyespor maçı oldu.
İstanbul BBBS ve Orduspor, deplasmanda galip gelen takımlar olarak dikkat çekerken, 2-2′lik Şanlıurfaspor-KSK maçı ilk haftanın tek beraberlik maçı oldu.

Bu yazı 399 kez okundu.
DİĞER GÜNCEL HABERLER:
- Gel Karikari Gel
- Bu Şov Kaçmaz
- Dikkat…E-Bilet Uygulamasına devam!
- Samsun 6′da sıfır çekti
- Özköylü’ye 1 Maç Ceza
SON EKLENEN YORUMLAR:
KAYGILARIMIZLA…,
Her halukarda,"yetkisizlerin müdahil" olduğu Türkiye Futbol ligleri başladı.
Başarıların fizik, taktik ve bilginin beceriyle harmanlandığı karşılaşmalar ve yarışmalar dileriz.
Hayırlı olması dileğim, gördüğünüz gibi sona kaldı… En başta olması gerekirken sona kalması, daha dün yaşanmış somut gerçeklerden kaynaklanmaktadır…!
Çünkü, Lanetlenmiş Osmanlı İmparatorlunun bu topraklarında, her ne kadar canlarımızı kurban edip, kan dökmüşsek de, bu gün kul hakkı yemeğe ve emeğe saygıyı hatırlamadıkça, asla "hayırlı ve başarılı" sonuçlar almak olası değildir.
Ne yazık ki , el marifetleri sonuca etki etmeye devam etmektedir.
KAYGILARIMIZLA…!KOLAYLIKLAR DİLİYORUZ…!