Balıkesirspor’un en istikrarlı oyuncuları arasında yer alan solbek Kerem Gülbahar ve ön libero Salih Sefercik Orduspor ile anlaştı.
Orduspor Tesislerinde gerçekleşen imza töreniyle, daha önce anlaşma sağlanan Tepecikspor’dan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Recep Onur Çelik, Boluspor’dan 35 yaşındaki stoper Muhammet Özdin, Gaziantep B.Ş. BLD.Spor’dan orta saha Eren Özen ve Körfez FK.’dan 28 yaşındaki defans oyuncusu Adem Sağlam‘a imza attıran mor-beyazlılar, sabah saatlerinde de Balıkesirspor‘un iki önemli oyuncusu Salih ve Kerem‘i kadrosuna kattı.

DİĞER GÜNCEL HABERLER:
- Aykut Çeviker Balkes’te
- Son Transfer haberleri
- Ok: “Yük yine bizim omuzlarımızda kaldı”
- Murat’ın Alex’li Fenerbahçe’ye attığı gol
- Reis, önce nikah defterine imza attı
SON EKLENEN YORUMLAR:
- Fahrettin Kayan - Ok: “Yük yine bizim omuzlarımızda kaldı”
- Halit Eren - Murat Sözgelmez Balkes’te
- Gökhan Yalçın - Ok: “Yük yine bizim omuzlarımızda kaldı”
- Soner çakır - Murat Sözgelmez Balkes’te
- Barbaros Urhan - Reis, önce nikah defterine imza attı
hayırlı olsun
bu kadar büyütmeyelim arkadaşlar tamam iyilerdi ama olmazsa olmaz heleki salih hiç bir zaman olamazdı asıl reisi caneri ahmeti ertugrulu hüseyini kaybetseydik o zaman büyük sıkıntıydı şimdi hangimiz salih tentenden veya erturulda daha iyi diyebilir ki
Şampiyonun Kadronun devamlı oynayan oyuncuları idiler, verdikleri emek, harcadıkları alın terleri benim nezdimde helal olsun. Gittikleri yerde de başarılarının devamını dilerim. Balıkesirspor kulübümüzden ayrılmalarından dolayı yapılacak olumsuz yorumların aşırıya kaçmamasından yanayım. Gördüğüm kadarıyla hiçte hoş olmayan paylaşımlar mevcut, profesyonel dünyada her zaman yaşanan olaylar, sözleşmesi sona eren futbolcu her zaman parasal yönden ve kendisini daha çok kim ister ise tercihini o yana doğru kullanır. Bunda da bir hayır vardır, ben her zaman hayırlısının olmasını isterim.