Hayat kimi zaman sizin isteklerinizi karşılamıyor. Öyle acayip olaylar yaşanıyor ki şaşırıp kalıyorsun. bu gün için hayal ettiklerimle şimdi gördüklerimi mukayese ettiğimde birçok hayal kırıklıkları içersindeyim.
Üzüntümü tarif edecek kelimeler bulamıyorum. Ben ya yanlış düşünüyorum ya da yanlış taraftayım. Bu yaşadıklarımla sonuna kadar savaşmam gerekiyor bende yılmadan yoluma devam etmek istiyorum.
Yaşadığım kırgınlık, yaşadığım çıkmaz, bunların sebebi çok kolay, basit emek hırsızlığı yapanlar var. Buna göz yuman eyyam yapan o kadar çok kişiler var ki, otoriteyi sağlayacak kurumlar, kurullar, insanlar hep beraber çalışıyorlar.
Hedefte bütün takımlar kazanmak için sahadalar, oynamaları gerekiyor. Profesyonelliğin gereği mücadele esnasında yaptıkları birçok numaralar var. Bu yapılanları görmeyen, görmezden gelen, şaibe yaratan hakemler var.
Çocukların dahi inanmadığı pozisyonlarda düdük çalıyorlar. Ev sahibi takım tam bir ritim yakalamak üzere iken rakibin zaman çalmalarına, rol yapmalarına müsaade ediyorlar.
Yaptıkları yetmediği gibi hiç bir zaman hiç bir yerde değerlendirmeye alınmayacak bir pozisyonda eyyamcılık yaparak, kart göstererek olayları, seyircileri, futbolcuları tahrik ediyorlar.
Bu yapılanlar düpedüz emek hırsızlığı, ahlaksızlık. Futbol sektöründe bu son zamanlarda daha çok yapılır hale geldi. Taraftarın umutlarını kırmak, durduğu yerde insanları çığırından çıkarmak hiçte hoş değil ama yapıyorlar, yazıklar olsun.
Balıkesirspor futbolcuları durumunuz gerçekten zor. Bu zorlukları yönetim, teknik heyet ve taraftarlarla beraber aşmak zorundayız. Sizlere ve bizlere yaşatılanlar için çok mücadele etmemiz gerekiyor. bırakmayın kendinizi, hedefinizden sapmayın. Büyük Balıkesir halkı, taraftarı, seyircisi seninle beraber sonuna kadar savaşacak.
Kırmızı beyaz renginle âlemlere korku saçansın
Korkmakta haklılar sen buralara çok fazlasın

YAZARIN DİĞER GÜNCEL YAZILARI:
- Eyyam ve emek hırsızlığı
- Nerede? Kimler? Neden bu yaşadıklarımız…
- Futbol Aşkı, Balkes Aşkı
- Balkes Aşkının söylettikleri
- Taraftarın sesini duyan var mı?
Tebrik ediyorum sizi duygularımıza tercüman olmuşsunuz.Ben rol yapan, bunu profesyonellik zanneden, sporun mücadele olduğu unutan, 90' dakika boyunca defans yapan, futbolu çirkinşeştiren zihniyetleri kınıyorum.Bu gidişle yakında stadlarda 100-200 kişi olacak rol yapan kardeşlerimiz de boğaz tokluğuna çalışacak. Futbol ve bu camia derhal revize edilmeli.Farkındamısınız kaç maçtır gelen her takım futbolu bozmak için çabalıyor.11 kişi alan daraltıp, dan dun bir anlayışla hareket ediyor.Yazık çok yazık.Ben futbolcuların maçlardan zevk aldıklarını düşünmüyorum ben gitgide soğuyorum bu ülkedeki futbol anlayışından.
Hakem fiyaskoydu evet katılıyorum buna ama her maç mı öle hocam.En erken gol attığımız maç 23. dakika Malatya maçı, hiç bir zaman baskıyla başlamıyoruz.Normal rölantide gidiyor top bizde ama pozisyon yok sonra gol yiyoruz sonra bastırıp gol atıp 2. yi atamadan bitiriyoruz maçı.Tutturmuş tek forvet başlıyor hep sonra yenik veya beraber olunca son 15 dakikada çift forvet oynat takımı ya tutarsa.Bu hocayla olmaz yeni isim lazım, sen yönetim olarak grubun en iyi takımına sahip ol sonra başına daha başarısı olmayan bir hoca getir ve ısrarla bunun üstünde dur olmuyorsa bu taraftara yazık taraftar bildğin küstü takıma.yönetim küstürmeyin taraftarı vurun şu neşteri artık.