Judoda Avrupa’da kürsüye çıkan 16 yaşındaki Nazlıcan Kılıç, “81 ilde 81 Yıldız Sporcu Projesi” kapsamında düzenlenen “100. Yılda Cumhuriyet’i Nasıl Görüyorsun” konulu kompozisyon yarışmasında da birinci oldu.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül‘ün eşi Hayrünisa Gül‘ün himayesinde başlatılan “81 ilde 81 Yıldız Sporcu Projesi” kapsamında düzenlenen “100. Yılda Cumhuriyet’i Nasıl Görüyorsun” konulu kompozisyon yarışmasında Balıkesirli judocu Nazlıcan Kılıç birinci oldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, “Hayalimdeki ülkem” başlıklı kompozisyonu ile birinci olan Kılıç’ı makamında kabul ederek kutladı. Aslan, Nazlıcan’ın hem sporda hem derslerinde çok başarılı olduğunu belirtirken, “Nazlıcan bir kez daha gururumuz oldu” dedi.
Bahçelievler Lisesi’nde öğrenimini sürdüren 16 yaşında ki Nazlıcan, 44 kilogramda yarışıyor. Başta Avrupa üçüncülüğü olmak üzere çeşitli derece ve başarıları bulunuyor. Nazlıcan’ın 1 Haziran cuma günü Hayrünisa Gül’ün vereceği resepsiyonda yazdığı kompozisyonu okuyacağı öğrenildi.
Coşkun YAMAN
Bu yazıyla ilgili forumdaki tartışmaya katılın
DİĞER GÜNCEL HABERLER:
- Selim Akbulut Kırklarelispor’da
- Coca-Cola Akademi Ligi 1 Eylül’de başlayacak
- Bugünkü rakip Elazığ Belediyespor
- Ekrem Sarıçam Fethiyespor’da
- Serhat Akın Altay’la anlaştı
Yorumlar
O gerçek bir yıldız için yorum yapılmamış