U19 Milli Takımımızın, 23-28 Mayıs 2012 tarihlerinde Danimarka’da düzenlenecek UEFA Avrupa Şampiyonası Elit Tur 5 Grup maçlarının aday kadrosu açıklandı.Muhammed Alperen Uysal yine Milli takıma davet edildi.
Teknik Direktör Feyyaz Uçar yönetimindeki U19 Milli Takımı’nın aday kadrosuna, TFF 2. Lig Beyaz Gurup takımlarından Gaziosmanpaşaspor‘lu Aykut Güler ve Kırmızı Gurup takımlarından 1461 Trabzonspor‘lu Sefa Akın Başıbüyük de davet edilerek 2. Ligin Milli gururları oldular.
U19 Milli Takımına Balıkesirspor‘dan bir oyuncu davet edilmezken, Ayna Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Uysal‘ın Galatasaray‘da oynayan oğlu Muhammed Alperen Uysal, bir kez daha Milli Takıma seçilme onuru yaşadı.
Daha önce U15-U16-U17-U18 Milli Takımlarına davet edilerek 50 kez Milli olan genç futbolcu, düzenli gelişimini sürdürerek U19 Milli takımına da yükseldi. Balıkesir‘in gururu oldu.
Geleceğin Milli Takım kalecisi olacağına inandığımız başarılı kardeşimizi bir kez daha kutlar, Kopenhag‘daki turnuvada üstün başarılar dileriz.

DİĞER GÜNCEL HABERLER:
- Selim Akbulut Kırklarelispor’da
- Coca-Cola Akademi Ligi 1 Eylül’de başlayacak
- Bugünkü rakip Elazığ Belediyespor
- Ekrem Sarıçam Fethiyespor’da
- Serhat Akın Altay’la anlaştı
babasının oğlu diyecektim ama Maşallah babasını geçicek gibi gözüküyor.ALLAH yolunu açık etsin.