Balıkesirspor’un ligdeki kaderini belirleyeceği Fethiyespor maçı öncesinde, herkesin soğukkanlı ve sağduyulu olması gerekiyor.
Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, Balıkesirspor’umuzu layık olduğu yere çıkartabilmek için herkesi sorumlu davranmaya davet ediyoruz.
Fethiyespor maçından alnımızın akıyla çıkma mücadelesi vermemiz gerekirken, kısır çekişmeler ve bunun yarattığı dikkat kayıpları asla yaşanmaması gerekirdi. Zira, bu tür olumsuzluklar hem moral motivasyonu, hem de heyecanı azaltıcı faktörler. Şu an tüm camianın en çok ihtiyaç duyduğu olgu ise kenetlenme…
Vakit geçmiş değil. Hala bunu başarabiliriz. Öyleyse herkes göreve…
12 ADAM MAÇA HAZIR
10Kolikler Fethiye maçına özel bir itina ile hazırlanıyor. Daha şimdiden pazar günü saat 12.00′de Özmerkez önünde toplanacağı duyurusu şehri maç havasına soktu. Ayrıca, kendi çabalarıyla konfeti ve pankart çalışmaları yapan 10Kolikler, stadı gelin gibi süslemek için var gücü ile çalışıyor.
Bu olumlu gelişmelerin maç esnasında da sürmesi gerekiyor. Lgin ilk yarısında yaşanan olumsuzlukların bir daha yaşanmaması için, taraftarımızın tahrik ve provakasyonlara aldırmadan, sadece takımımıza destek vermesi herkesin ortak dileği.
FUTBOLCULARIMIZ İNANÇLI
Her fırsatta “İyi bir takım” olduklarını vurgulayan futbolcularımız, son iki maçta yaşanan olumsuzlukları bu maçta bitirmeye söz verdiler. Fethiyespor maçını kazanmanın psikolojik olarak da herkesi rahatlatacağının bilincinde olan kırmızı-beyazlılar, taraftar desteğiyle bunu başaracaklarını vurguladılar. Gergin geçmesi beklenen maçta, sinirlerine hakim olan takımın maçı lehine çevireceği herkesin ortak görüşü. Bu bakımdan, Yunus, Taner, Yakup, Sinan, Erol ve Serkan Silan’ın 3 sarı kart’lı olmaları nedeniyle daha dikkatli olması gerekiyor.
TEKNİK HEYET PLANLARINI YAPTI
Fethiyespor maçında futbolcularından sadece verilen görevleri yapmalarını isteyen Mesut Dilsöz, hakem, rakip oyuncular, taraftar ya da diğer etkenlere fazla takılmamaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. “Sadece işimizi yapalım” mesajı veren Dilsöz’ün, hırs ve motivasyon açısından eksikleri olmadığını vurgulamasıi takıma olan güvenini de ortaya koyuyor.
YÖNETİM MAÇA ODAKLANDI
Sezon başından bu yana Balıkesirspor’u üst liglere taşıma gayretinde olan yönetim kurulu, bu maç öncesindeki ortaya atılan bazı iddialara kulaklarını tıkadı. Maça odaklandı. Şu anda Balıkesirspor’un sadece birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Başkan Tuna Aktürk “Verilmeyecek hesabımız yok. Ama şimdi bunun sırası değil” uyarısı yaptı.
Bu yazıyla ilgili forumdaki tartışmaya katılın
DİĞER GÜNCEL HABERLER:
- Hasan Balkes’e,Umut Afyon’a
- Allah nazardan saklasın
- Program değişti
- Serkan kürkçü dükkanına döndü
- Bir kombine al, takımına destek ol
SON EKLENEN YORUMLAR:
- meçhul kişi - Serkan kürkçü dükkanına döndü
- murat - Balkes 4-2 mağlup
- özbalkesli - Serkan kürkçü dükkanına döndü
- Mustafa - Kabus geri mi dönüyor?
- öz balkesli - Serkan kürkçü dükkanına döndü
Yorumlar
SAKİN OLALIM için yorum yapılmamış